Gobierno de España. Ministerio de Inclusión, Seguridad Social y Migraciones. Secretaría de Estado de la Seguridad Social y Pensiones - Dirección General de Ordenación de la Seguridad Social
Administración Presupuestaria

Cita prèvia: uns altres tramitis

La Direcció general d'Ordenació de la Seguretat Social posa a la disposició dels beneficiaris de pensions del Règim de Classes Passives de l'Estat i d'altres prestacions gestionades per aquesta Direcció general, la possibilitat de sol·licitar una cita prèvia per realitzar alguna de les següents gestions en el Servei d'Informació, situat en l'Avinguda del General Perón, 38 (Edifici MASTER'S II) de Madrid.

  • Sol·licitud de pensions de Classes Passives. Per a pensions de viduïtat, orfandat i pares, haurà de vostè indicar els cognoms, nom i DNI del mort.
  • Sol·licitud de bestretes del Fons de Garantia del Pagament d'Aliments
  • Sol·licitud d`ajudes a Víctimes de Delictes Violents
  • Sol·licitud de canvi de dades bancàries, de domicili, d'IRPF o personals
  • Consultes sobre la seva pensió de Classes Passives
  • Obtenció de certificats i altres documents

Si desitja sol·licitar informació sobre la quantia aproximada de la seva futura pensió de jubilació o retir, haurà de sol·licitar vostè la cita a través de l'opció Cita prèvia: Informació prèvia a la jubilació.

En l`apartat “Sol·licituds i Procediments” disposa dels formularis corresponents amb informació sobre la documentació que ha d`acompanyar-se en cada cas.

Per a un adequat funcionament del servei de cita prèvia, cal que reservi tantes cites com a tràmits desitgi efectuar.

Algunes Unitats de Classes Passives, situades en les Delegacions d'Economia i Hisenda, també ofereixen aquest servei de cita prèvia. Per comprovar si està disponible a la seva província de residència premi el següent enllaç.

Solicitar cita previa