Gobierno de España. Ministerio de Inclusión, Seguridad Social y Migraciones. Secretaría de Estado de la Seguridad Social y Pensiones - Dirección General de Ordenación de la Seguridad Social
Clases Pasivas

Guia de navegació

 

Aspectes generals

En la capçalera s'identifica a la Secretaria d'Estat de la Seguretat Social i Pensions del Ministeri d'Inclusió, Migracions i Seguretat Social.

Se situen així mateix en aquesta zona els accessos a les versions del portal en les diferents llengües oficials de l'Estat i, a més, en anglès. S'ofereix així mateix un Cercador que actuarà dins dels continguts i llengua específica de la pàgina.<7p>

En la part dreta s'ofereixen les Novetats dels continguts de cada canal principal

Situada en el peu de la pàgina, la zona de menú complementari ofereix informació referent a la Guia de Navegació, Avís legal, Accessibilitat i grau de compliment de certs estàndards d'Internet.

Com saber on estem?

A través de l'encapçalament que es troba en la part superior del marc central de les pàgines de navegació apareix el canal, subcanal i tema del contingut informatiu en el qual ens trobem.

Inicio > Informació Complementària > Normativa Bàsica

També ens podem orientar a tot moment a través del botó Mapa, situat a la zona de capçalera de cada pàgina.

Com canviar d'idioma?

El Portal de l'Administració Pressupostària té gran part dels seus continguts en versió multillenguatge. Es pot navegar usant les llengües oficials d'Espanya (castellà, català/valencià, basc i gallec) i anglès. El menú que permet l'opció d'idiomes es troba en la capçalera, marge superior dret, de la pàgina d'inici del portal i dels canals principals.

Benvingut | Benvingut | Ongi etorri | Benvido | Welcome |

Per visualitzar la versió del portal en una llengua diferent al castellà (idioma per defecte) caldrà seleccionar la paraula "benvingut" en la llengua corresponent a la versió desitjada.

Impressió de continguts

Per imprimir el contingut de qualsevol pàgina es premerà sobre la icona o enllaç

Versió imprimible

Web accessible per a persones amb discapacitat i altres dispositius de navegació

El Portal de l'Administració Pressupostària és accessible segons els estàndards WAI (AA) WAG 2.0.

Recomanacions tècniques i programes necessaris per baixar-se informació del portal

  • Aquest portal està optimitzat per als navegadors MS Internet Internet Explorer versió 6.0 o superior, Firefox 3.0 o superior, Opera 9.0 o superior, K-Meleon 1.5.3 o superior.
  • També es pot accedir des de PDA i telèfons mòbils que comptin amb Opera Mini 4.2 o superior o amb l'última versió de IE inclosa en Windows Mobile 6.5 o superior. Donada la diversitat de sistemes operatius, no es pot garantir la correcta navegació des de tots ells.
  • Les pàgines estan desenvolupades per a una resolució òptima de pantalla de 1024x768 i navegador configurat amb un màxim de tres nivells de barres d'eines.
  • També s'ofereixen continguts segons l'estàndard RSS 2.0. Per utilitzar el servei RSS, cal instal·lar un programa anomenat lector o agregador o un explorador d'Internet que suporti aquest estàndard.